Dirigent Jeroen Hulshof

Vanaf 1 januari 2018 is de muzikale leiding in de zeer vakkundige handen van de bevlogen, jonge dirigent Jeroen Hulshof (*1982 / Lichtenvoorde).

Hij studeerde piano en orgel aan het conservatorium van Enschede. In 2001 won hij een tweede prijs op het Prinses Christina Concours. De eerste faseopleiding Piano sloot hij succesvol af in 2004, evenals de eerste faseopleiding Orgel in 2006. Tijdens zijn tweede fase studie Piano aan de Messiaen Academie studeerde Jeroen piano solo en kamermuziek aan het Rimsky-Korsakoff conservatorium te Sint-Petersburg bij resp. Igor Uriash en Evgeny Isotov. Hij volgde diverse masterclasses bij o.a. Grzegorz Kurzynski, Igor Roma, Muza Rubackyte en Galina Vracheva, en speelde diverse recitals en binnen- en buitenland, waaronder Duitsland, Frankrijk en Rusland. In 2006 speelde Jeroen als finalist op het Grachtenfestival Concours te Amsterdam en studeerde hij af aan de Messianen Academie met o.a. het Tweede Pianoconcert van S. Rachmaninov.

Jeroen heeft een zeer diverse beroepspraktijk. Hij werkt veel met zangers, koren en andere instrumentalisten en geeft pianoles aan zowel kinderen als volwassenen. Hij is werkzaam als dirigent/organist van het St. Pancratius Basiliekkoor te Tubbergen/Geesteren en werkt tevens als repetitor bij het Toonkunstkoor Enschede. Jeroen is incidenteel werkzaam als repetitor bij de Nederlandse Reisopera. Sinds 1 januari 2017 is hij de nieuwe dirigent van het Heino’s Mannenkoor en vanaf 01-01-2018 van het Denekamps Mannenkoor.

Speciale donateurs

Denekamps mannenkoor
T: 06-20571029
E: info@denekampsmannenkoor.nl
Denekamps Mannenkoor: een vriendenclub van enthousiaste zangers. Het koor ontstond uit een groepje mannen, dat tijdens een revue t.g.v. de feestelijke heropening van de verbouwde zaal “Irene”, enkele liederen zong.